Hjem Improvment ideer

Der er mange hjem forbedringsprojekter, som du kan udføre skal gøre dit hjem en mere komfortabel plads og føje til sin værdi som ejendom. Disse hjem forbedringsprojekter omfatter remodeling kælder, køkken og badeværelser, og male facade og interiør regelmæssigt.
Når de fleste mennesker tænker på hjem forbedringsprojekter, tænker de i gør op opholdsområder, såsom soveværelser, stue og spisestue. Der er dog lige så meget som du kan gøre i et soveværelse — måske tilføje en komfortabel seng, en læselampe, en tabel eller loft fan, en reol og en undersøgelse tabellen. De fleste mennesker underholde sjældent formelt, så områder som tegning værelse og spisestue sjældent får brugt. Du kan, men sat i nogle komfortable sofaer, stole, end tabeller og sofaborde, og sætte i en udvides bord, stole og breakfront i spisestuen. Du er mest tilbøjelige til at bruge dit køkken som et område til ikke blot forberede og tilberede mad, og vask køkkenredskaber samt tøjvask, men også for at tjene familiens måltider og underholde uformelt.
Du kan tilføje elektriske gulv opvarmning systemer til køkkener, badeværelser og kældre at gøre disse områder af dit hjem mere komfortabel. Hvis du vandtæt og ventilere din kælder og bruge glasblokke til at lade naturligt lys, kan du bruge det spærtræ som en gym, undersøgelse, hjemmekontoret eller hjem underholdning værelse. Du bliver nødt til at sætte i en intercom system, så du kan ikke kun foretage og modtage opkald i kælderen, men også holde kontakten med andre medlemmer af familien.
For at gøre dit køkken et visuelt tiltalende plads, kan du tilføje bordplader, som supplerer eller matche kabinet, gulv eller vægge. Din bordplader kan være af granit, marmor, træ eller rustfrit stål. For at bringe mere lys ind i køkkenet, kan du placere en stor loftlampe i midten af køkkenet, med track lys i nærheden af vasken, rækkevidde og bordplader. Du kan også bruge varme farver til køkken vægge og gulv, tilføje forsænket lys og lysdæmpere og fremhæve din frysere. Du kan bruge fliser, laminater og løvtræ som gulvbelægning. Din frysere kan supplere eller matche de farver, der anvendes i vægge og gulve. Du kan endda bruge farvede glaspaneler for køkkenskabe.
For at gøre dit badeværelse et afslappende rum, kan du altid tilføje en damp brusebad, body spa eller komfortable badekar hvor du kan nyde i timevis og tillader spændinger i dag til at flyde væk fra dig. Se at dit badeværelse er godt oplyst. Hvis du er interesseret i chromatherapy, vil du finde flere produkter, såsom badekar, brusebad systemer og dræn, som har chromatherapy muligheder. Du kan også installere flere brusehoveder og et vandfald i badeværelset for at få en spa-lignende oplevelse. Du kan også medtage et stort badekar, tåge-fri spejle og et håndklæde varmere for mere komfort. Fliser og væggene i dit badeværelse bør være i varme farver. Du kan også sætte planterne og billeder i badeværelset for at give en levede i føler, og udskifte vasken sunket i en bordplade med en piedestal vask. I dag, dræn kommer i mange forskellige materialer som glas, rustfrit stål, sten og kobber — du kan vælge et materiale, der passer dig. Din forfængelighed kabinet kan være sten, træ eller glas. Du kan vælge fra en bred vifte af vandhaner, herunder single-hul, og single-håndtag, udbredt, centerset og væg-monteret vandhaner.
På samlede Remodeling (), kan vi hjælpe dig med hjem forbedring ideer og projekter. Vi kan forbedre dit hjem i overensstemmelse med moderne tendenser, således at tilføje til sin komfort og værdi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.