Hvordan til at svare til en eBay køber klage.

På et tidspunkt i din eBay sælger liv, en af dine kunder vil sende dig en klage. Så længe du reagere på det korrekt, men er det nemt at holde en klage fra at dreje ind i en krise.

Reagere øjeblikkeligt og Grovellingly.

Nogen kan klage til dig direkte, eller de kan gøre det gennem eBay. Uanset hvad der sker, skal du maile dem straks. Her er en skabelon for at bruge:

“Jeg netop har modtaget din klage og jeg vil gerne sige, at jeg er meget ked af, du ikke er tilfreds. Hvis du vil, kan jeg sende dig en [udskiftning/tilbagebetaling] for varen, som en del af min ‘ingen stillede spørgsmål’ garanti. Jeg undskylder igen vores fejl.”

Uanset hvad du gør, ikke begynde at gøre undskyldninger for dig selv. “Åh, beklager, jeg ikke fik til udstationering det endnu, fordi jeg har været travlt på arbejdet og jeg skal på ferie i næste uge…” – ingen bryder sig om. Hvis køber ikke er tilfreds, så du skruet, og du skal undskylde gentagne gange og gøre alt, hvad du kan for at gøre dem glade igen. Desuden er det virkelig værd at bruge tid at gå gennem Ebay’s langtrukken konflikt proces, når alt det gonna gøre er at fremmedgøre dine kunder?

Dette en holdning, der vil give dig en massiv fordel i eBay sælger, af simpelt grund at mange mindre sælgere er konfronterende, lidet og ud for hver en krone de kan få. Hvis køberne er uhøfligt at du, er det bare fordi de er vant til at håndtere uhøflig sælgere.

Svarer høfligt, hurtigt og er villige til at gøre noget for din købere vil markere dig som anderledes. Det er så sjældent, at du selv kunne administrere at forvandle din klagende køber til en af dine mest loyale kunder!

Lad folk telefon du.

Ikke insistere på, at alt sker med e-mail – tillade frustreret købere til telefon du og få en snak om deres vare. Chancerne er at de vil aldrig har talt med en menneskelig stemme før om en eBay klage, og bliver endnu mere imponeret over noget du tilbyde dem at løse deres problem.

Neutralisere negativ Feedback.

Hvis det virkelig kommer til stykket og din klage ender som et stykke af negativ feedback på din rekord, Sørg for at du sender et svar – og gøre ikke det noget lignende “køber var umuligt at arbejde med, undgå”!

I stedet sende en undskyldning, og detaljer, hvad du gjorde for at sætte tingene rigtigt, for eksempel: “Meget desværre for elementet ridsede jeg har sendt en erstatning”. Du kan også finde at nogle købere give feedback, før du har chancen for at sætte tingene rigtigt, i hvilket tilfælde du kunne skrive et telefonnummer i feltet svar, eller noget lignende, “Jeg har mailet dig om tilbagebetaling”.

Dette vil lade nogen ser gennem din feedback se, at ikke alene er negativer meget sjældne, men de få, der muligvis er ikke virkelig værd at tælle.

I den næste email, vil du lære at gøre dine forsendelsesomkostninger til et resultatcenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.