Køb den mobil du har lyst til

Er du også en af dem som har en ældre mobil, eller er du en af dem som trænger til en ny cykel, din mobil er blevet slidt og holder dårligt strøm, du går med tanken om en ny mobil men ved ikke hvilken du skal vælge. Det kan være svært finde råd til at købe en ny mobil, men det er der heldigvis hjælp til, du kan følge med her og finde ud af hvad du kan gøre.

Hvad du skal gøre som det første

Først skal du se, hvor mange penge du har i indtægt hver måned, hvor mange faste udgifter du har også, når du har fundet ud af hvad du bruger af penge hver måned, skal du finde ud af dit rådighedsbeløb. Det kan være svært at få et overblik over din personlige konto, men der findes også hjælp til dette, du kan tage til en fagperson som har styr på økonomi, de kan guide og hjælpe dig med at komme til bunds, i din økonomi for at se hvor du bruger dine penge henne.

Der findes mange modeller

Når du skal udvælge den mobil du gerne vil købe, skal du tage nogle ting til eftertanke, hvordan kommer dit mobilforbrug til at se ud, kommer du til at bruge den meget eller lidt, har du meget styr på de forskellige modeller, er du vant til Apple eller Androids styresystem. Det Apples styresystem kan selv ældre mennesker finde ud af, det er meget lige til og nemt at lære, hvorimod Android er lidt mere indviklet, det kan være svært at lære deres system at kende, men hvis man før har fået det lært. Så burde der ikke være noget problem med at vælge, der findes mange mobilproducenter der bruger Androids styresystem, mens der kun eksistere Iphone som bruger Apples.

Ny mobil

Du har haft din gamle mobil i lang tid, du ved godt at den er gammel og slidt, men du holder alligevel ret meget af den. Den har gået igennem tykt og tyndt med dig, den er dog snart ved at ramme sidst anvendelsesdato, du har tit gået med overvejelsen om at gå ind i en mobilforhandler, for at kigge efter en ny mobil. Du ved bare at det koster helt vildt mange penge at købe en ny, du ved heller ikke hvilken mobil du skal købe, der findes så mange mærker på markedet, du vælger at du gerne vil have en Iphone, du ved godt den koster ret mange penge men du har hørt at det er en god mobil, du tager hjem og kigger på nettet efter et lån for at få råd til at købe den, du finder hurtigt en side og tager dit lån hos Bank Norwegian, efter to timer er pengene på din konto.