Når du starter FIFA 17 Ultimate Team, er der en masse information og detaljer om spillet, som du måske ikke kender til. Derfor har vi her på siden samlet 30 tips til, hvordan du får en god begyndelse i FIFA 17 Ultimate Team. Hvis du vil have en længere guide til, hvordan du kommer igang, så klik her. FUT 17 Startguide

1. Hvis du skal have FIFA 17, er det bedst at forudbestille spillet, så du får gratis guldpakker.

2. Overvej hvilken udgave af spillet, du ønsker at købe. Standard-udgaven er ganske fin for de fleste, men hvis du vil have lidt ekstra genstande så køb Deluxe-edition.

3. Hvis du har et aktivt EA Access-medlemskab, så husk at du kan spille 10 timers FIFA 17 syv dage før alle andre. Du kan dog maksimalt spille ti timer før den officielle udgivelse.

4. Husk at indløse den daglige gave via web appen, som EA giver hver dag i starten.

5. Gennemfør de 18 manager-opgaver så hurtigt som muligt.

6. Hvis du har planer om at bruge rigtige penge i spillet, så køb FIFA Points i starten af sæsonen, da de er langt mere værdifulde på dette tidspunkt.

7. Hvis det er første gang du spiller FIFA, så kan du med stor fordel se nogle vejledende videoer på Youtube eller læse nogle guides og artikler på denne side. Husk også at slå træningsystemet i FIFA 17 til, så du hurtigt lærer de forskellige måder at spille på.

8. Selv hvis du er en erfaren spiller, vil det være en god idé at benytte FIFA Trainer. Uanset dit niveau kan denne hjælpe dig til at blive bedre, og samtidig lærer du hurtigere ændringer i gameplayet i forhold til FIFA 16.

9. Brug kontrakten med 99 kampe, som du finder i EASFC-kataloget, på en god spiller, som du ikke har planer om at sælge.

10. Køb alle lån af spillere i EASFC-kataloget og brug deres kontrakter.

image-img-5

11. Køb alle coin boosts i EASFC-kataloget.

12. Spørg en ven om han vil købe tingene til dig i kataloget og gengæld over for ham. På den måde sparer I 50% på EA credits.

13. Køb managere nok til at nå den 50% bonus for kontrakter, så du ikke skal betale så meget.

14. Brug koncepthold til at opbygge og planlægge dit hold.

15. Lad være med at fokusere på at opbygge et godt hold i starten. Det er for dyrt. Prøv i stedet at bygge et hold med spillere, som du kan bruge som udskiftere og reserver, når du får opbygget dit gode hold.

16. Vælg spillere til dit hold baseret på deres stats, deres position, holdformation og kemi – ikke baseret på samlet rating.

17. Fokuser på kun at bygge et hold i starten, da det er vigtigt kun at bruge ens resourcer på det mest nødvendige. Yderligere hold, loger, trøjer og stadions kan købes senere, når du får flere coins.

18. Køb kontrakter på web appen dagen før den officielle udgivelsesdato for at spare mange coins.

19. Behold dine spillere og gennemfør de nye byg-en-trup udfordringer, hvor du kan få nogle ganske gode pakker.

20. Brug alle kontrakterne på dine untradeable spillere.

image-img-6

21. Husk at handle simpelt: køb billigt, sælg dyrt. Det virker på de fleste kort og handler oftest blot om tålmodighed.

22. Du skal have i baghovedet, at priserne på de fleste ting vil stige efterhånden.

23. Overvåg markedet og udnyt mulighederne i udviklingen – gælder især på udgivelsesdagen og andre tidspunkter med mange spillere online.

24. Aldrig invester alle dine coins. Behold altid en smule som en safety.

25. Hvis du får en virkelig kvalitetsspiller i en pakke, skal du vente lidt tid med at sælge ham.

26. Lad vær med at spilde dine penge på at købe pakker. Dine chancer for at få noget godt er virkelig lave, og du er næsten sikker på at tabe hver gang.

27. Du skal ikke købe informs endnu. De kan købes senere, når du har prøvet en masse af de normale kort.

28. Spil dine første kampe på et lavt niveau, så du vender dig til at spille med det nye gameplay i FIFA 17. Hvis du føler dig bedre end dine modstandere, så prøv kræfter med FUT Draft. I øvrigt skal du bruge dine Draft Tokens så hurtigt som muligt, hvis du har nogle.

29. Hvis du først begynder at spille FIFA 17 Ultimate Team et godt stykke inde i sæsonen, så husk at priserne på næsten alt vil falde, når vi nærmer os TOTY og TOTS.

30. Du må aldrig opgive en kamp. Det vil ødelægge din DNF%(Did not finish), så du vil modtage færre coins efter hver kamp.

Nyheder om FIFA 18!

 

Vær blandt de allerførste til at høre nyhederne om det kommende FIFA 18!

 

Tilmeld din email herunder!

Du tilmeldes vores nyhedsbrev