FIFA 17 Companions app er udviklet af EA Sports for at du kan styre og kontrollere din klub i Ultimate Team på farten på din telefon. Du vil være i stand til at købe og sælge spillere på transfermarkedet, opbygge dit hold, åbne pakker og gennemføre byg-en-trup udfordringer. FIFA 17 Companion App kan fåes på både iOS, Android og Windows Phone, og du kan bruge den uanset om du spiller FIFA 17 på PlayStation, Xbox eller PC.

FIFA 17 Companion App

Hvis du skal downloade appen, skal du søge efter "EA Sports FIFA 17 Companion App" på din telefons app store. Appen blev lagt tilgængelig til download torsdag d. 22. september 2016, så du kan gå ind nu og downloade den.

Du kan downloade FIFA 17 Companion app på iTunes, Google Play eller Microsoft Store. Herunder kan du finde et link til de tre butikker, hvor du kan læse mere om appen eller downloade den:
iTunes
Google Play
Microsoft Store

Hvis du har nogle spørgsmål til companion appen, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail, skrive til os på facebook eller lægge en besked i kommentarfeltet.

Inden du kan få adgang til funktionerne i appen, er det et krav, at du har et sikkerhedsspørgsmål og et svar tilknyttet din konto. Herunder kan du se billeder, der viser, hvordan det ser ud inde i appen.

Åben guldpakker i FIFA 17 app

screen696x696-1

FIFA 17 Companion App

Login til FIFA 17 app

Nyheder om FIFA 18!

 

Vær blandt de allerførste til at høre nyhederne om det kommende FIFA 18!

 

Tilmeld din email herunder!

Du tilmeldes vores nyhedsbrev