FIFA 17: Oftest stillede spørgsmål

Der kan være mange udfordringer i forbindelse med FIFA 17 – både inden købet og efter købet af spillet. Derfor har vi lavet denne FAQ-sektion på vores hjemmeside, hvor du kan komme og læse de mest stillede spørgsmål. Vi har mange års erfaring med FIFA-spilserien, og derfor ved vi, hvilke ting der kan være udfordrende, og hvad du har behov for hjælp til. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret her på siden, så er du meget velkommen til at skrive til os.

Denne side bliver løbende opdateret, når der kommer mere information om spillet.

Hvornår udkommer FIFA 17?
EA Sports har afsløret, at FIFA 17 udkommer i Danmark torsdag d. 29. septmeber 2016. I Nordamerika er de heldige er have realease allerede d. 27. september 2016. Du kan læse mere om udgivelsesdatoen her: FIFA 17 Udgivelsesdato

Hvornår kan FIFA 17 demoen downloades?
Selvom udgivelsesdatoen for selve spillet er offentliggjort, er release for den gratis FIFA 17 demo endnu ikke afsløret. Rygter forlyder, at det sker d. 8. til 10. september 2016, men intet er endnu bekræftet. Vi skal nok opdatere denne information, når den bliver tilgængelig. Læs mere her: FIFA 17 Demo

Kan man få FIFA 17 gratis?
Det er ikke muligt at få den fulde version af FIFA 17 til PC og konsol gratis. Du kan dog downloade en gratis demo, så du kan prøve spillet af, inden du vælger at købe. Derudover kan du gratis hente spillet til din telefon, hvis du har Android eller iOS.

Skal jeg forudbestille FIFA 17?
Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt at forudbestille, da du sagtens kan få fat i FIFA 17 efter udgivelsesdatoen. Der er dog en række fordele ved at forudbestille, der gør, at rigtig mange vælger at gøre det. Først og fremmest er du sikker på at have spillet på udgivelsesdatoen, hvilket er en kæmpe fordel, hvis du eksempelvis spiller Ultimate Team. Du kan risikere at gå ind i en butik eller webshop på udgivelsesdagen og gå tomhændet derfra igen, fordi der er udsolgt. Sidst men ikke mindst får du en række fordele inde i spillet, hvis du har forudbestilt FIFA 17. Læs mere om forudbestilling af FIFA 17 her: Forudbestil FIFA 17

Er det muligt at købe FIFA 17, der gælder på alle platforme?
Hvis du eksempelvis både har en PlayStation 4 og en PC er du nødt til at købe to spil – et spil til din PlayStation og et spil til din computer. Det er ikke muligt at købe et FIFA 17-spil, der både kan sættes ind i PC, PlayStation eller Xbox.

Findes der et managerspil til FIFA 17?
Nej, EA Sports valgte for nogle år siden at droppe deres FIFA Manager spilserie. Til gengæld kan du spille karriere-mode i FIFA 17, hvilket til dels minder om et managerspil, som man eksempelvis kender fra FIFA Manager og Football Manager. Karriere-mode er blevet forbedret til FIFA 17 i forhold til de tidligere års spil.

Kan jeg flytte mine coins, points, FCC og XP fra FIFA 16 til FIFA 17?
Både ja og nej. Du kan ikke flytte coins mellem det tidligere FIFA 16 og det nye FIFA 17. Hvert år starter alle spillere med at få nulstillet antallet af sine coins. FIFA Points derimod kan du lave en one-time transfer med, så du kan flytte dem med over i FIFA 17. FCC og XP overføres hele tiden mellem FIFA 16 og FIFA 17, hvis du bruger samme konto på Origin. Du kan læse mere om overførsel mellem FIFA 16 og FIFA 17 her.

Kommer der FIFA Legends på PlayStation og PC?
EA Sports og Microsoft har lavet en eksklusiv aftale, der blandt andet indebærer, at FIFA Legends er eksklusivt til Xbox. Derfor kommer der ikke Legends til hverken PC eller PlayStation i FIFA 17.

Hvor skal jeg købe FIFA 17?
Man kan vælge at forudbestille eller købe FIFA 17 rigtig mange steder, men hvis du er interesseret i at købe spillet til den laveste pris og med gratis fragt, bør du købe igennem de reklamer, som kører her på siden. Hvis du køber gennem vores partnere får du prisgaranti, gratis fragt, god kundeservice samt hurtig levering.

Kommer der en web app til FIFA 17?
Dette ved vi endnu ikke med 100 procent sikkerhed. Vi er dog temmelig optimistiske og har forventninger til, at det sker. Vi skal nok opdatere denne side, når der er nyt i omkring dette. Du kan også læse om det her: FIFA 17 Web App

Er dette den officielle hjemmeside til FIFA 17?
Nej, dette er ikke den officielle hjemmeside for FIFA 17. Dette er derimod danmarks største informationsside om FIFA 17, der er uafhængig og ikke tilknyttet EA Sports. Hvis du vil finde den officielle side, kan du foretage en søgning på google efter EA Sports FIFA 17.

Jeg har et problem inde i spillet – hvad gør jeg?
FIFA 17 er et af verdens mest populære spil, og derfor er næsten umuligt, at der ikke opstår problemer en gang i mellem. Heldigvis har EA Sports en god kundeservice, der kan hjælpe dig videre, hvis du ikke selv ved, hvad du skal gøre. Du kan chatte med kundeservice inde på den officielle hjemmeside, eller du kan ringe til dette nummer: 78 77 54 09 (12-21 mandag-fredag).

Er det okay at købe coins?
Nej, det er absolut ikke okay. Det går imod regler i hos EA Sport at købe coins gennem eksterne hjemmesider, og du risikerer, at din bruger bliver bandlyst eller mister sine coins. Dette er også grunden til, at vi ikke reklamerer for salg af coins her på siden. Vi opfordrer folk til ikke at købe ulovlige coins.

Kan man kun spille som Alex Hunter i The Journey?
Der er kommet en ny spiltype til FIFA 17, der kaldes The Journey(Rejsen på dansk). Her har du mulighed for at spille som det unge talent Alex Hunter, hvor du kan træffe en masse beslutninger og styre hans karriere. Det er dog ikke muligt at ændre på Alex Hunter eller at spille som dig selv.

Vil I forklare reglerne for jeres konkurrencer?
Det sker ofte, at vi afholder konkurrencer her på FIFA17.dk, og vi forsøger altid at gøre reglerne så klare som overhovedet muligt. Når vi afholder konkurrencer om spil, har du altid mulighed for frit at vælge, hvilken konsol spillet skal tilhøre. Du har dog ikke mulighed for at ombytte spillet til kontanter i stedet. Hvis du er i tvivl om reglerne, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller over Facebook.

Vær den første der hører nyhederne om FIFA 18!

 

EA Sports har endnu ikke offentliggjort nogle informationer om FIFA 18, men hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så skriv din email-adresse herunder:

Du tilmeldes vores nyhedsbrev