Det har i lang tid været meget efterspurgt, at der kom forbedringer til Pro Clubs, og nu har EA Sports endeligt lyttet til spillerne og skabt en række nye ting i FIFA 17 Pro Clubs. De nye tiltag vil være tilgængelige på PlayStation 4, Xbox One og PC og er blandt andet et helt nyt system til at styre, hvor meget en spiller skal stige i stats. Dette system er skabt på baggrund af feedback fra spillere, og derudover bringer FIFA 17 også et nyt niveau for personalisering af ens spiller således, at man eksempelvis kan lave egne trøjer og logoer.

Spillerudvikling
Måden hvorpå spillere udvikler sig i Pro Clubs er ændret en del i FIFA 17. Det nye system baserer sig på, hvordan din overordnede rating i kampene har været. På denne måde bygger FIFA 17 sig mere på teamwork og et fælleskab, hvor man sammen gør hinanden stærkere. Pro Clubs minder meget mere om virkelig fodbold i FIFA 17, hvor det på autentisk vis handler om at gøre hinanden gode.

FIFA 17 Pro Clubs har ny spiller rating system

Rating i kampene
Efter at have spillet en kamp vil du modtage en samlet rating på din kamppræstation. Denne rating går på en skala op til 10, og baseret på hvilken position på banen du spiller, vil forskellige stats udvikle sig med forskellige hastighed. Eksempelvis vil en angriber hurtigere udvikle sit skud frem for sit forsvar. Efter hver kamp vil det være muligt at tracke din udvikling for at se, hvordan din spiller har udviklet sig i forskellige stats.

Ny kampvurdering i FIFA 17 Pro Clubs

Egenskaber
Du vil også få muligheden for at vælge mellem en bred række af forskellige egenskaber til at give mere dybde til udviklingen af din spiller. Du vil optjene nogle evnepoint i spillet, som du kan bruge på at få specifikke evner og egenskaber inden for både fysik, forsvar, afleveringer, driblinger, hastighed, afslutninger og målmandsspil. Eksempelvis kan du gøre din spiller i stand til at tage ekstralange indkast eller mere hastighed – det er helt op til dig at vælge, hvordan din spiller skal tilpasses og gøres bedre. Det er begrænset, hvor mange evnepoint man optjener, så det er klogt at tænke sig godt om, før man vælger. Evnepoint optjenes ved at spille liga- eller turneringskampe.

Evnepoint kan gøre din spiller bedre og mere tilpasset i nye Pro Clubs features i FIFA 17

Tilpasning
En anden spændende og meget efterspurgt feature blandt spillerne har været muligheden for, at man har større mulighed for tilpasning. Pro Clubs i FIFA 17 giver dig mulighed for at designe dine egne trøjer og logoer. Ved trøjer har du 24 skabeloner tilgængelige, hvorefter du kan tilpasse dem til at matche dit holds personlighed. Du kan blandt andet vælge både primære, sekundære og tertiære farver for at gøre din spillerdragt unik. Ved dit logo kan du blandt andet vælge former og farver for at tilpasse dit unikke klublogo.

Tilpas trøjer i FIFA 17 Pro Clubs

Du kan lave eget logo i FIFA 17 Pro Clubs

Nyheder om FIFA 18!

 

Vær blandt de allerførste til at høre nyhederne om det kommende FIFA 18!

 

Tilmeld din email herunder!

Du tilmeldes vores nyhedsbrev