Kontakt os

FIFA17.dk er Danmarks største hjemmeside om fodboldspillet FIFA 17, der dagligt opdateres med nye artikler og guides, der kan hjælpe dig til at blive klogere og bedre til spillet.

Hjemmesiden drives af en mindre flok frivillige, der alle er store fans af EA Sports’ FIFA-spilserie. Vi bruger ugentlig rigtig mange timer på at spille FIFA 17, og derfor føles det naturligt for os, at give noget tilbage til det fællesskab, som vi holder rigtig meget af. Derfor har vi lavet denne hjemmeside, hvor ligesindede danske FIFA-spillere kan finde informationer om spillet og få hjælp, hvis de er stødt på et problem. Vi afholder også jævnligt konkurrencer, hvor du kan vinde fede præmier, som vi selv sponsorer eller afholder i samarbejde med EA Sports.

Vi håber, at du finder vores hjemmeside brugbar og vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ris, ros eller andre kommentarer til vores projekt. Hvis du vil i kontakt med os, kan du skrive en mail til kontakt@fifa17.dk. Vi bestræber på at besvare alle mails inden for 48 timer.

Bemærk i øvrigt også at vi ikke er den officielle hjemmeside for EA Sports’ FIFA 17. Dette er blot en uofficiel informationside om spillet, og hvis du ønsker at kontakte EA Sports, skal du besøge den officielle hjemmeside. Vi svarer ikke på support-spørgsmål gennem mail. Hvis du har problemer i spillet eller har brug for anden hjælp, så kontakt os venligst i vores hjælpe-sektion eller få hjælp gennem den officielle FIFA 17 hjemmeside.

Vi har også en svensk FIFA 17 hjemmeside, hvor vi giver de svenske spillere samme information, artikler, guides og hjælp som på denne hjemmeside. Hvis du er interesseret i at hjælpe enten på den danske eller svenske side, er du meget velkommen til at kontakte os.

Annoncering:
Vi har mange tusinde besøgende om måneden, og er derfor en oplagt markedsføringskanal for potentielle virksomheder. Er du interesseret i annoncering, kan du kontakte os på kontakt@fifa17.dk for nærmere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde.

FIFA17.dk ejes af:
Raunsgaard Media
CVR: 36221305
Æblehaven 145
8362 Hørning

Vær den første der hører nyhederne om FIFA 18!

 

EA Sports har endnu ikke offentliggjort nogle informationer om FIFA 18, men hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så skriv din email-adresse herunder:

Du tilmeldes vores nyhedsbrev