EA Sports har netop offentliggjort, at der kommer forbedringer og nye features til karriere-mode i FIFA 17. De nye features vil give mere dybde i spillet og være med til at give en bedre spiloplevelse, når man spiller karriere-mode. De nye features er dog ikke tilgængelige på ældre konsoller, så det er kun spillere på PlayStation 4, Xbox One og PC, der får glæde af de nye tiltag i spillet.

Total Club Management
Hvert eneste hold i spillet har fået en unik personlighed, der dikterer, hvilke ønsker og forventninger der er til arbejdet i klubben. Bestyrelsen i din klub vil opstille nogle målsætninger, som du skal forsøge at opfylde for at få succes som manager i klubben. Disse målsætninger kan både være kortsigtede og langsigtede, og der findes målsætninger inden for følgende fem kategorier:

  • Succes i den hjemlige lige og turnering
  • Succes i kontinentale turneringer
  • Eksponering af klubben
  • Økonomi
  • Udvikling af ungdomsspillere

FIFA 17 karriere-mode

Det er vigtigt, at du holder øje med målsætningerne og forsøger at opfylde dem for at forsætte dit arbejde som manager. Det kan eksempelvis være at rykke dine ungdomsspillere op i førsteholdstruppen, købe et stort fodboldnavn, spille en pre-season turnering i Asien for at få eksponering eller vinde den hjemlige pokalturnering. Du kan se dine fremskridt løbende i en ny menu i karriere-mode.

Nyt økonomisk system
I FIFA 17 vil der komme et helt nyt finansielt system med forskellige former for indtægter og udgifter, og for første gang i spillets historie har alle en klubværdi. Man vil nu være i stand til at se en detaljeret oversigt over indtægter fra transfers, lån, salg af merchandise og indtægter fra kampdagene. Derudover kan man se udgifter til spillerløn, ungdomsfaciliteter, stadionvedligeholdelse, rejseomkostninger og meget andet. Alt dette vil være tilgængeligt i den nye finansielle menu og vil hjælpe dig til at holde styr på klubbens finansielle situation.

Financielt system i FIFA 17 Bedre økonomi i FIFA 17

Managere
I FIFA 17 bliver managere bragt til live ude på sidelinjen. For første gang i karriere-mode vil du som manager stå ude på sidelinjen med en avatar, som du vælger, når du starter spillet. Du kan vælge mellem 11 high-resolution managere, men denne feature er kun tilgængelig på konsoller, der kører på den nye Frostbite-spilmotor – altså på PlayStation 4, Xbox One og PC.

Managere i FIFA 17 karriere-mode

Det er iøvrigt muligt at spille med den japanske J1-League i FIFA 17 karriere-mode. Dette er første gang i spillets historie og giver dig eksempelvis mulighed for at spille med Gamba Osaka. Ligaen er blandt de mest efterspurgte af fans verden over, og EA Sports har endelig skaffet licensen til ligaen.

Nyheder om FIFA 18!

 

Vær blandt de allerførste til at høre nyhederne om det kommende FIFA 18!

 

Tilmeld din email herunder!

Du tilmeldes vores nyhedsbrev