Søndag aften afholdte EA Sports deres store pressekonference fra EA Play i London og Los Angeles, og her præsenterede de blandt andet en ny gameplay trailer til FIFA 17. I denne artikel kigger vi på den nye trailer, og forklarer nogle af de nye gameplay features.

De nye features indebærer blandt andet nye fysiske interaktioner, en gennemgribende innovation i måden spillere tænker på og nye angrebsteknikker, der giver dig kontrol over alle situationer på banen. Du kan se gameplay traileren her:

Tilpas dødbolde
Nu har du meget bedre mulighed for at udnytte hver eneste dødboldssituation til din egen fordel. Du har fået meget mere kontrol og kan sætte dit personlige aftryk på både frispark, hjørnespark, indkast og straffespark.

Ved direkte frispark kan du tilpasse dit tilløb for at få bolden til at skrue eller bevæge sig anderledes. Det er blandt andet blevet muligt at score frisparksmål ved at sparke direkte på mål med ydersiden og skrue bolden rundt om målmandens mur – præcis som Roberto Carlos gjorde ved hans berømte frisparksscoring mod Frankrig i 1997.

Ved hjørnespark får du en helt ny mulighed for at ramme medspillere med større præcision gennem et helt nyt sigtesystem udviklet til FIFA 17. Systemet ændrer måden, som du medspillere bevæger sig på, når du sparker til bolden, og giver endnu bedre muligheder for at tilpasse dine hjørnespark. Du kan nu skifte til en spiller inde i feltet og få din medspiller til at tage hjørnesparket i stedet. På den måde kan du time dit løb og score det perfekte hovedstødsmål.

Når du står på ellevemeterpletten og skal sparke straffespark, kan du nu frit bevæge dig under dit tilløb. Du kan personligegøre sparket ved at løbe til bolden fra forskellige vinkler og med forskellig fart.

Ved indkast er der også kommet nye måder, hvorpå du kan tilpasse og personliggøre situationen. Du kan bevæge dig frem og tilbage langs linjen for at finde det bedste sted at kaste fra, og du kan lave fintekast, hvor du snyder dine modstandere til at tro, at du kaster bolden. Alt i alt er dødboldssituationerne gjort meget bedre og personlige i det nye FIFA 17.

FIFA 17 Real Madrid Rodriguez

Bedre fysiske interaktioner
Det fysiske spil i FIFA 17 bliver ændret markant, og transformationen af spillernes fysiske interaktioner vil give dig total kontrol over kampen, og gøre det fysiske spil i spillet bedre end nogensinde før.

EA Sports har udviklet en ny nærkampsteknologi, der giver dig nye muligheder inden for driblinger, tæmninger, fysik og forsvarsspil. Den nye teknologi bringer realistiske nærkampe med i spillet, og der bliver både kæmpet om bolden og områder på banen. Den nye teknologi bliver især anvendelig, når du venter på at en medspiller tager et bestemt løb eller søger mod bolden. I denne situation kan du bevare bolden og holde modstanderen væk indtil åbningen til din medspiller kommer.

Desuden føler spillerinteraktioner mere levende, autentiske og realistiske end nogensinde før. Det gælder både sammenstød med målmanden, fifty-fifty-dueller på midtbanen, skulderskub og tacklinger, hvor man går 100% ind i den.

FIFA 17 Anthony Martial

Nye angrebsteknikker
I det nye FIFA 17 er der udviklet en række nye angrebsteknikker, der gør, at spilleren kan afslutte og skabe chancer på helt nye måder. Det skaber en langt mere dynamisk spil med mulighed for mange forskellige slags mål.

Der er eksempelvis udviklet en ny skudmekanik, der lader spilleren holde bolden nede på jorden i alle situationer. Det gælder både ved flugtere, indersideskud eller når bolden blot skal prikkes det sidste stykke over målstregen. Derudover er der kommet en ny retningskontrol, der giver bedre mulighed for at heade bolden ned i jorden på hovedstødschancer og dermed gør der sværere for målmanden at redde bolden.

Der er kommet bedre muligheder for at lave perfekt eksekverede stikninger i dyden i FIFA 17. Man kan både lægge skruede, præcise og hårde bolde ned i bagrummet og giver på den måde playmakeren andre værktøjer til at åbne forsvaret op med. Derudover har målmanden fået bedre mulighed for at sætte gang i kontraangreb ved at kunne lave hårde præcise afleveringer.

Hazard og Martial FIFA 17

Aktiv og forbedret intelligens
Der er til det nye FIFA 17 bliver udviklet en nyt system, der sørger for, at spillernes intelligens bliver kraftigt forbedret. Spillerne vil være smartere og mere aktive uden bolden, og måden hvorpå spillerne bevæger sig og læser samt reagerer på spillet vil være langt bedre end tidligere.

Alle spillere vil nu på en ny måde analysere, hvor lang afstand der er til deres modstandere og pladsen rundt om dem. Dette vil give flere muligheder i angrebet, hvor spillerne kan regne ud, om man kan slå en aflevering, eller om deres løb skal tilpasses eller ændres. Der vil også komme koordinerede løb med flere spillere, falske løb, pludselige løb og andre taktiske værktøjer, der giver flere muligheder for at tilpasse angrebsopstillet.

Vær den første der hører nyhederne om FIFA 18!

 

EA Sports har endnu ikke offentliggjort nogle informationer om FIFA 18, men hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så skriv din email-adresse herunder:

Du tilmeldes vores nyhedsbrev