Køb FIFA 17 til PC

FIFA er verdens mest populære fodboldspil til computer og konsol, og det nyeste spil i serien FIFA 17 er bestemt ingen undtagelse. Sjældent har der været så meget opmærksomhed og positivitet omkring udgivelsen af et FIFA-spil, og det skyldes, at EA Sports har formået at lave et fantastisk fodboldspil i år.

FIFA 17 er selvfølgelig et spil som du skal have fat i, og derfor kan du med fordel allerede forudbestille FIFA 17 nu, så du er sikker på at modtage spillet i postkassen på udgivelsesdagen. Du undgår at lange køer og risikoen for, at der er udsolgt. Desuden får du også en række fordele inde i spillet, hvis du forudbestiller. Gennem vores samarbejdspartner kan du få prisgaranti og gratis fragt!

En af de nye ting i FIFA 17 er The Journey, som rigtig mange spillere og fans har store forventninger til. Her skal man spille som de unge talent Alex Hunter, hvor du skal vælge en af de 20 Premier League-klubber, som du vil spille for. Herefter er det din opgave at skabe hype og succes både på og uden for banen. Det er en helt ny store-mode, som bliver rigtig spændende at følge. Derudover har EA Sports også præsenteret to ny game-modes i Ultimate Team, som også ser rigtige spændende ud.

Hvis du forudbestiller FIFA 17 til PC har du to forskellige muligheder. Du kan både købe spillet fysisk, hvor du får tilsendt en CD og modtager den i postkassen på udgivelsesdatoen, men du har også mulighed for at få tilsendt en kode til din email, hvorefter du skal installere FIFA 17 over internettet. Prisen på de to produkter er ens, så det er op til dig at bestemme, hvad du foretrækker.

Hvis du vælger at få tilsendt en kode er her en lille guide til, hvordan det fungerer:
1. Køb spiller gennem vores samarbejdspartner
2. Download og installer Origin her
3. Log ind på din Origin-konto og gør følgende:

  • Klik på Options knappen og vælg "indtast produktnøgle"
  • Indtast din nøgle og klik på "videre"
  • Vælg sprog og klik på "Send"
  • Download spillet og gå igang med at spille

Vær den første der hører nyhederne om FIFA 18!

 

EA Sports har endnu ikke offentliggjort nogle informationer om FIFA 18, men hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så skriv din email-adresse herunder:

Du tilmeldes vores nyhedsbrev