Køb FIFA 17 til PlayStation 3

Her har du muligheden for at forudbestille FIFA 17 til PlayStation 3, og det er en rigtig god idé. FIFA 17 udkommer torsdag d. 29. september 2016, og hvis du bestiller inden denne dato får du en lang række fordele med i købet. Eksempelvis får du gratis FUT Draft tokens, gratis guldpakker i FIFA 17 Ultimate Team og meget andet. Gennem vores samarbejdspartner får du prisgaranti og gratis fragt.

EA Sports præsenterede det nye FIFA 17 på EA-Play d. 12. juni 2016. Her offentliggjorde det blandt andet, at der i år vil være en helt ny spiltype, der kaldes The Journey. Her har du muligheden for at styre og kontrollere det unge stjernefrø Alex Hunter, der har fået kontrakttilbud fra de største Premier League-klubber. Det er din opgave at træffe de rigtige beslutninger både inde på banen og uden for banen, så unge Alex Hunter kan blive en stor og anerkendt spiller i Premier League.

For første gang i spillets historie vil der i FIFA 17 være rigtige managere på sidelinjen. EA Sports har skabt autentiske og ægte managere, som du både kan se undervejs i kampen eller møde på managerkontoret efter kampen. Alle 20 managere i Premier League har fået scannet deres ansigt, og det betyder blandt andet, at du kan møde José Mourinho, Arsene Wenger og Jürgen Klopp.

FIFA spilserien er verdens mest populære sportsspil nogensinde, og der kommer flere og flere spillere til hvert år. For nogle få år siden var der mere end 300.000 danskere, der spillede FIFA, og dette tal er med stor sandsynlighed vokset siden. Det forventes, at FIFA 17 bliver det bedstsælgende sportsspil i FIFA 17, så du gør klogt i at bestille FIFA 17 allerede nu, så du ikke risikerer, at der er udsolgt ved udgivelsesdatoen.

 

Vær den første der hører nyhederne om FIFA 18!

 

EA Sports har endnu ikke offentliggjort nogle informationer om FIFA 18, men hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så skriv din email-adresse herunder:

Du tilmeldes vores nyhedsbrev