Køb FIFA 17 til PlayStation 4

Det er en rigtig god idé at forudbestille FIFA 17 til PlayStation 4 i god tid. Ved at gøre dette sikre du dig at modtage spillet i din postkasse på udgivelsesdatoen d. 29. september 2016, og derudover får du en række fordele inde i selve spillet. Du kan blandt andet få gratis FUT Draft Tokens, gratis guldpakker i FIFA 17 Ultimate Team og få specialdesignede fodboldtrøjer til dit FUT hold. 

FIFA 17 kører på en ny spilmotor, som mange af verdens mest populære spiltitler også bruger. Den kaldes Frostbite 3, og det er den samme motor, der eksempelvis også bruges i Star Wars Battlefront og Battlefield. Den nye motor vil gøre detaljegraden i spillet endnu bedre og give spillerne, banen og omgivelserne meget mere dybde og autencitet. Derudover bringer FIFA 17 en masse nyskabelser omkring fodboldforståelse, bevægelser og fysiske interaktioner med modstandere. 

FIFA 17 inderholder desuden en helt ny spiltype kaldet 'The Journey', hvor du styrer det unge talent Alex Hunter i hans kamp for at blive stjernespiller i Premier League. Du er både med på fodboldbanen og uden for banen i eksempelvis omklædningsrummet eller på managerens kontor.

På Instagram er det blevet afsløret, at det kvindelige norske fodboldlandshold vil være en del af FIFA 17 - måske det danske også kommer?

 

Nyheder om FIFA 18!

 

Vær blandt de allerførste til at høre nyhederne om det kommende FIFA 18!

 

Tilmeld din email herunder!

Du tilmeldes vores nyhedsbrev