FIFA 17 Ultimate Team har fået to nye spiltyper

I disse dage bliver det store Gamescom-event afholdt, og her præsenterede EA Sports i aften en række nye features i FIFA 17 Ultimate Team. Udviklerne bag spillet har virkelig været igang med at arbejde, for der kommer rigtig mange nye og spændende feature i år. I denne artikel kan du læse hvilke nye features og forbedringer, der kommer i FIFA 17.

FUT Champions
Dette er en helt ny spiltype til FIFA 17, som aldrig har været i spillet før. FUT Champions er en ny måde at konkurrere på, hvis du spiller på PlayStation 4, Xbox One eller PC. Ved at vinde en daglig knockout-turnering får du præmier i spillet og kvalificerer dig samtidig til ‘The Weekend League’. Det er også muligt at kvalificere sig ved at ligge i den øverste division i FUT Online Seasons.

The Weekend League består af ialt 40 kampe, som du kan spille i løbet af en weekend. Det handler om at kæmpe for at vinde så mange af kampene som muligt. Jo flere kampe du vinder, jo højere niveau kommer du til og jo bedre præmier får du i spillet. Uanset om du er elitespiller eller amatør kan alle spille med i FUT Champions og have det sjovt.

Hvis du leverer en stærk præstation i weekenden, er dette kun starten på eventyret. Ved at forsætte med at levere gode præstationer og vinde kampe weekend efter weekend, vil du rykke længere op på ‘The Monthly Leaderboard’ og låse op for nogle af de bedste præmier, der nogensinde har været i FIFA Ultimate Team. Du kan endda vinde specielle FUT Champions genstande, der kan bruges til at blære dig på banen.

Sidst men ikke mindst vil FUT Champions give billetter til rigtige FIFA-turneringer med regionale og internationale turneringer med store pengepræmier. Dette er kun for de allerbedste spillere og kan i sidste ende resultere i, at man kvalificere sig til FIFA Interactive World Cup.

FUT Champions er en helt ny spiltype i FIFA 17, hvor du kan kvalificere dig og vinde fantatiske præmier!

Trupsammensætningsudfordringer
Den anden nye spiltype i FIFA 17 går ud på at gennemføre en række udfordringer for at vinde præmier. Det handler overordnet set om at sammensætte et hold ud fra en udfordringer, som spillet giver dig. Dette kan både være grundlæggende, avancerede og ligaudfordringer, og denne spiltype kan spilles på både konsol, PC og FIFA 17 Companion-app.

Første gang du åbner denne nye spiltype, vil du få en præsentation og blive trænet i, hvordan man gennemfører en udfordring. Udfordringerne lægger i grupper, og ved at gennemføre en hel gruppe, låser man op for endnu bedre og større præmier. Desuden bliver udfordringerne opdateret løbende gennem året, så der hele tiden er nye, friske og sjove udfordringer.

De præmier som man kan vinde i denne spiltype er alt fra pakker, coins og unikke genstande, som man ikke kan få andre steder. En ting der dog er værd at bemærke er, at de spillere som du bruger i udfordringen mister du, og til gengæld får du noget der er endnu bedre i stedet. Det betyder, at der ikke længere er grund til at kviksælge dårlige spillere, for der er stor sandsynlighed for, at de kan bruges i de nye sjove udfordringer.

Trupsammensætningsudfordringer er en ny spiltype i FIFA 17, hvor du kan vinde fede præmier og coins

FIFA 17 Legends
EA Sports afslørede også ti nye legends til spillet, som igen i år er eksklusivt til spillere på Xbox. De nye spillere er blandt andet den tidligere norske angriber Ole Gunnar Solskjær, Manchester United-midtbanespilleren Paul Scholes og den altid populære Alessandro Del Piero fra Italien. Du kan læse meget mere om de nye FUT Legends ved at klikke her.

I forbindelse med afsløringerne om disse nye FUT features afslørede EA Sports også en ny gameplay trailer. Den kan du se her:

Vær den første der hører nyhederne om FIFA 18!

 

EA Sports har endnu ikke offentliggjort nogle informationer om FIFA 18, men hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så skriv din email-adresse herunder:

Du tilmeldes vores nyhedsbrev