Top 50 – Ratings i FIFA 17

Udgivelsen af FIFA 17 er lige rundt om hjørnet, og det er blevet tid til at offentliggøre, hvilke spillere der er de bedste i spillet i år. Er Lionel Messi endnu en gang den højest rangerede i spillet, eller er han blevet overhalet?

Herunder kan du se hvilke spillere, som EA Sports har vurderet til at være de 50 bedste i FIFA 17. Vurderingen er baseret på spillernes præstationer i kampe de seneste 365 dage, og der vil uden tvivl være vurderinger, der kan diskuteres. Fodbold er et spil, hvor folk har forskellige meninger, og vi vil gerne høre, hvad du synes om vurderingerne i år. Giv din mening til kende nederst i kommentarfeltet!

50. BLAISE MATUIDI
Franske Blaise Matuide er en stærk og teknisk god defensiv midtbanespiller. Han spiller til dagligt for Paris Saint-Germain, og hans gode stats på 83 i forsvarsspil og 84 i fysisk gør ham til en god boldstopper, der kan hjælpe og skærme af foran bagkæden.

Blaise Matuidi i FIFA 17

49. MARCELO
Marcelo er efterhånden blevet en erfaren back for Real Madrid og det brasilianske landshold, og hans bedste stats ligger i forsvarsspillet med 82 og driblinger på 84.

Marcelo i FIFA 17

48. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG
Den hurtige angriber fra Dortmund er om nogen kendt for sin hurtighed, og det afspejler hans rating selvfølgelig også. Aubameyang har 84 i skud og hele 96 i hastighed.

Aubameyang i FIFA 17

47. DIMITRI PAYET
Den franske komet havde en super sæson for West Ham sidste år og var ligeledes en af sommerens højdepunkter under EM-slutrunden. Dimitri Payet har sine forcer i sine driblinger og afleveringer, der begge har 87 stats.

Payet i FIFA 17

46. ARJEN ROBBEN
Han spiller til dagligt for de tyske giganter FC Bayern München og er kendt for sit skarpe træk ind i banen, hvorefter han afslutter flot med sin venstre fod. Han er en super god højre kant med 90 i dribling og 86 i hastighed.

Robben i FIFA 17

45. JAMES RODRÍGUEZ
Han er ambassadør for FIFA 17 og har hjulpet EA Sports med at udvikle spillet. Han er en meget alsidig midtbanespiller, der har sine primære forcer i det offensive. Han har 85 stats i både skud, dribling og afleveringer.

Rodriguez i FIFA 17

44. DAVID SILVA
Han er en af verdens mest elegante fodboldspillere, der til dagligt spiller i den rige engelske klub Manchester City. Han er en god offensiv midtbanespiller med har 87 i stats på både driblinger og afleveringer.

David Silva i FIFA 17

43. KARIM BENZEMA
Han blev vraget på det franske landshold under EM-slutrunden, men på trods af dette er Benzema en af verdens skrapeste angribere. Som spydspids for Real Madrid kan han afgøre kampene med 82 i driblinger og 84 i skud, der gør ham til en ordentlig mundfuld for de fleste forsvarsspillere.

Benzema i FIFA 17

42. ARTURO VIDAL
Arturo Vidal er kendt for sin enorme arbejdsindsats på midtbanen, hvor han dikterer kampene for de tyske mestre fra Bayern. Han har evnen til at ødelægge ethvert angrebsopspil, og hans stats på 84 i både fysisk og forsvar gør ham til en vigtig brik for de fleste hold.

Vidal i FIFA 17

41. SERGIO BUSQUETS
Selvom Busquets ikke er den mest synlige spiller på banen, er han ekstrem vigtig for FC Barcelona, hvor han ligger for beskytter forsvaret på den defensive midtbane. Han er en utrolig alsidig spiller, der blandt andet har 81 i fysisk og 83 i forsvarsspil.

Budquets i FIFA 17
40. SAMIR HANDANOVIČ
Han er til dagligt målmand for italienske Inter Milan, hvor han sidste sæson leverede en lang række flotte redninger for sin klub. Hans primære stat er 89 i håndtering.

Handanovic i FIFA 17

39. MATS HUMMELS
I FIFA 17 vil Mats Hummels optråde for de tyske mestre Bayern München, efter han i sommers foretog det kontroversielle skifte fra Dortmund. Han er en super god forssvarsspiller med et imponerende forsvarsspil på 88.

Hummels i FIFA 17

38. THOMAS MÜLLER
Han er en all-around angriber, der kan lidt af det hele og altid står klar til at sparke bolden det sidste stykke over målstregen. Hans skud er på 83.

Muller i FIFA 17

37. ANGEL DI MARÍA
Han havde en god debutsæson for Paris Saint-Germain sidste år, hvor han spillede højre wing. Han har både en hastighed og driblinger på 87 i stats, hvilket gør ham til en af de sværeste kantspillere at stå overfor.

Di Maria i FIFA 17

36. ALEXIS SÁNCHEZ
Den chilenske ventrekant Alexis Sánchez, der til dagligt slår sine folder ud for det engelske London-hold Arsenal har evnen til at låse ethvert forsvar op med sine hurtige bevægelser og snedige vendinger. Han har en hastighed på 86 og driblinger på 88.

Sanchez i FIFA 17

35. IVAN RAKITIĆ
Han er en komplet midtbanespiller med en utrolig arbejdsevne og flair for spillet. Han kompetencer ligger blandt andet i afleveringer og skud, der ligger på henholdsvis 86 og 84 stats.

Rakitic i FIFA 17

34. JAN OBLAK
Oblak er en meget vigtig brik for det Alectico Madrid-hold, der hele tiden kæmper med i toppen af spansk fodbold. Hans håndtering på 90 og positionering på 87 gør ham til en af spillets bedste målmænd.

Oblak i FIFA 17

33. LEONARDO BONUCCI
Bonucci spiller hos de italienske mestre fra Juventus og er en del af deres utrolig solide forsvar, der en vanskelligt at kæmpe sig igennem. Han er en sten i bagkæden med 81 i fysisk og forssvarsspil på 87.

Bonucci i FIFA 17

32. DAVID ALABA
Han er en af spillets mest populære spillere, og han bliver bare bedre og bedre. Den østrigske stjerne er en meget komplet spiller med gode stats hele vejen rundt. Det er dog hans hastighed på 86 og driblinger på 83, der er de bedste.

Alaba i FIFA 17

31. HUGO LLORIS
Han er målmænd og anfører hos de Tottenham, der har vist flotte takter i Premier League de seneste sæsoner. Han er en af de bedste på sin position, og han reflekser på 90 og springskraft på 87 gør ham til en vigtig spiller på dit hold.

Lloris i FIFA 17
30. EDEN HAZARD
Hazard er ambassadør for FIFA 17 og har været med til at udvikle spillet for EA Sports. Han havde en mindre succesfuld sæson sidste år, men der er trods dette ingen tvivl om, at han stadig er en eminent fodboldspiller, der er farlig for alle modstanderhold. Særligt hans hastighed på 90 og driblinger på 91 er værd at holde øje med.

Hazard i FIFA 17

29. GIORGIO CHIELLINI
Han er kendt som en benhård forsvarsspiller, som man altid slår sig på, når man møder ham. Hans fysisk ligger på 85 og hans forsvarsspil er på 90.

Chiellini i FIFA 17

28. PETR ČECH
Han er en vigtig brik for det Arsenal hold, der skal kæmpe om at vinde Premier League i år. Selvom han er ved at nå slutningen af sin karriere, er Petr Cech stadig på toppen og har imponereret for Arsene Wengers røde tropper. Han har en håndtering på 90.

Cech i FIFA 17

27. TONI KROOS
Han er tysk midtbanegeneral og særligt kendt for sine utrolige nøjagtige og præcise afleveringer. Dette kan også ses på hans primære stat, der naturligt er afleveringer. Denne ligger på 88, hvilket er et af de højeste i spillet.

Kroos i FIFA 17

26. GIANLUIGI BUFFON
Han er efterhånden blevet en legendarisk målmand, og selvom han har vundet alt og bestemt ikke er den yngste på holdkortet, forsætter han med at imponere for Juventus. Hans positionring ligger på 90.

Buffon i FIFA 17

25. MARCO REUS
Han har erstattet Lionel Messi på coveret af FIFA 17, og dette er med god grund. Han er en af verdens bedste og mest elegante fodboldspillere, der til dagligt spiller for Dortmund. Han har mange gode stats – heriblandt 90 i hastighed, 86 i dribling og 85 i skud.

Reus i FIFA 17

24. ANDRES INIESTA
Hans dribling på 90 og afleveringer på 87 opsummerer meget godt, hvem Iniesta er. Han er en af de bedste til det han gør, og han er en sublim midtbanespiller, der ligger og fodrer de sultne angribere hos FC Barcelona.

Iniesta i FIFA 17

23. DIEGO GODÍN
Han er den centrale figur og en fast bestanddel af Aletico Madrid. Han har udviklet sig til at blive en af fodboldens bedste forsvarsspillere, og det kan ses på hans stat i forsvarsspil, der ligger på 88.

Godin i FIFA 17

22. PHILIPP LAHM
Han er en af de mest pålidelige og konsekvente fodboldspillere, der altid leverer en solid præstation på banen. Han har opnået utrolig mange bedrifter i sin karriere for både klubhold og landshold. Han stats i driblinger og forsvarsspiller ligger på henholdsvis 84 og 86, hvilket gør ham til en vigtig brik på dit drømmehold.

Lahm i FIFA 17

21. KEVIN DE BRUYNE
Hvis du leder en giftig midtbanespiller, der kan splitte et forsvar op med sine skarpe og præcise afleveringer, så er De Bruyne manden, som du skal bruge. Han afleveringer ligger på 88, hvilket er blandt de højeste i spillet.

De Bruyne i FIFA 17

20. PEPE
Pepe har i mange år været en kontroversiel fodboldspiller, men efter at han er begyndt fokusere 100% på selve spillet, er han blevet en af spillets absolut bedste forsvarsspillere. Han forcer ligger i fysik på 81 og 88 i forsvarsspil.

Pepe i FIFA 17

19. GONZALO HIGUAÍN
I sommers blev han solgt til Juventus for et rekordstort transferbeløb, og det skyldes selvfølgelig, at han er en af verdens bedste angribere. Hans skud ligger på 87, så han skal nok hamre mål i nettet for dig på samlebånd.

Higuain i FIFA 17

18. PAUL POGBA
Han blev solgt til Manchester United i sommers og er officielt verdens dyreste fodboldspiller nogensinde. Han vil uden tvivl booste midtbanen hos United og samtidig er der masser af potentiale at bygge videre på. Pogba har driblinger på 87 og en fysisk på 87.

Pogba i FIFA 17

17. ANTOINE GRIEZMANN
En har en hovedrolle hos Aletico Madrid og blev kåret til turneringens spiller under sommerens EM-slutrunde. Hans driblinger ligger på 87, hvilket er blandt de højeste i hele spillet.

Griezmann i FIFA 17

16. THIAGO SILVA
Den brasilianske forsvarsspiller Silva, der dagligt spiller for PSG er uden tvivl en af fodboldens bedste forsvarsspillere. Han stat i forsvaresspil er på 90, hvilket er det højeste i spillet.

Silva i FIFA 17

15. LUKA MODRIĆ
Den kroatiske Real Madrid-midtbanespiller er super elegant og kan låse ethvert forsvar op med sine præcise afleveringer på 86 og gode driblinger på 89.

Modric i FIFA 17

14. SERGIO RAMOS
Han har vundet alt, der er værd at vinde i fodboldverden med både landshold og klubhold. Han har en utrolig evne til at score mål på vigtige tidspunkter, og så er han selvfølgelig en vigtig del af forsvaret hos Real Madrid. Han forsvarsspil ligger på 97.

Ramos i FIFA 17

13. THIBAUT COURTOIS
Den høje belgiske målmand for Chelsea har den højeste håndtering i FIFA 17 med stat på 91. Han vil være en super bagerste mand for alle hold.

Courtois i FIFA 17

12. MESUT ÖZIL
Özil er en af verdens mest populære spillere og særligt kendt for sine mange assists. Han afleveringer ligger på 87 og driblinger er på 86. Han er en yderst komplet offensiv midtbanespiller, der er værd at investere sine penge i. defenders.

Özil i FIFA 17

11. SERGIO AGÜERO
Der er kun få spillere der har lige så flotte all-around stats som angriberen fra Manchester United. Han er en angriber med mange kvaliteter, og det kan ses på eksempelvis 89 hastighed, 88 skud og 89 dribling. Slet ikke dårligt!

Aguero i FIFA 17

10. DAVID DE GEA
Han er den næstbedste keeper i FIFA 17 og leverer altid en solid præstation for Manchester United. Han har virkelig gode reflekser og det afspejles i han stat på 90.

De Gea i FIFA 17

9. ROBERT LEWANDOWSKI
Han var topscorer i den tyske Bundesliga sidste sæson, og forventningerne til den polske angriber bliver højere og højere. Hans skud er på 87 og driblinger på 85. Han en ordentlig mundfuld for enhver forsvarsspiller!

Lewandowski i FIFA 17

8. JÉRÔME BOATENG
Han er den bedste forsvarsspiller i hele FIFA 17, og det er med rigtig god grund. Boateng har udviklet sig til at være blandt verdens bedste til at forsvare, og det er utrolig sjældent at noget kommer forbi ham. Han er en rigtig kriger med 85 i fysisk og 90 i forsvar.

Boateng i FIFA 17

7. ZLATAN IBRAHIMOVIĆ
Den langhårede svensker skiftede i sommers til Manchester United på en fri transfer, og allerede i hans første få Premier League-kampe viste han, at han trods den høje alder stadig er blandt de bedste i verden. Han har en fysisk på 86 og et skud på 90.

Zlatan Ibrahimovic i FIFA 17

6. GARETH BALE
Bale har udviklet sig meget det seneste år, og er blevet en rigtig vigtig mand for Real Madrid. Han formår både at score mange mål og lave mange assist, og så er han blevet bedre til at være kampafgørende selv. Hans hastighed er hans klare force på 94, men også hans skud på 87 og driblinger på 86 er giftige.

Bale i FIFA 17

5. MANUEL NEUER
Han er den bedste målmand i FIFA 17, og det er absolut fortjent. Han redder ofte de mest umulige bolde, dominerer sit målmandsfelt og spiller naturligt med i spillet som en slags sweeper. Hans spark er på 95 og hans positionering er på 91.

Neuer i FIFA 17

4. LUIS SUÁREZ
Suarez er ofte en omdiskuteret mand, der skaber overskrifter for andet end hans mål. Trods dette er der ingen tvivl om, at han er ekstrem farlig foran målet, og derfor er han selvfølgelig også den højeste rangerede angriber i FIFA 17 med 87 i dribling og 90 i skud. Han er en sand målmaskine!

Suarez i FIFA 17

3. NEYMAR
Han er ekstrem talentfuld og har en lang række finter, der kan vælte dig omkuld. Han vandt olympisk guld med Brasilien i sommers og er i stand til at vende kampe for dit hold. Han har blandt andet driblinger på 95.

Neymar i FIFA 17

2. LIONEL MESSI
Messi har flere år i træk været den højest rangerede i hele spillet, men han må i år finde sig til takke med andenpladsen. Han er verdens måske bedste fodboldspiller gennem tiden og er en sand troldmand på banen. Hans driblinger er på 96, hvilket er det højeste i spillet.

Messi i FIFA 17

1. CRISTIANO RONALDO
Ronaldo har haft en super succesfyldt år med både personlige sejrer og sejrer til sit hold. Han har blandt andet vundet Champions League med Real Madrid og EM med Portugal. Han fortjener uden tvivl at være den bedste spiller i FIFA 17, og han har nogle vanvittige stats, der er kampafgørende for sit hold. Hans hastighed er på 92, skud på 92, dribling på 91 og så er han også stærk med 80 i fysisk.

Ronaldo i FIFA 17

Vær den første der hører nyhederne om FIFA 18!

 

EA Sports har endnu ikke offentliggjort nogle informationer om FIFA 18, men hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så skriv din email-adresse herunder:

Du tilmeldes vores nyhedsbrev