FIFA 17 Web App

Vi nærmer os med hastige skridt det tidspunkt på året, hvor FIFA 17 udkommer. Det betyder også, at web appen til FIFA 17 endelig er online, og her på siden kan du læse alt den vigtigste information om web appen, så du er forberedt og kan få en god start på årets FIFA -sæson.

Her på siden kan du blandt andet læse, hvornår web appen udkommer, hvordan du kan komme ind på web appen, og hvilke gode handler du kan gøre, hvis du vil tjene ekstra mange coins på transfermarkedet i web appen.

Du kan finde et link til web appen længere nede på siden.

FIFA 17 Web app

Køb FIFA 17 online i dag

Hvis du ikke har købt FIFA 17 endnu, bør du snart overveje at gøre det. Gennem vores samarbejdspartner der har over 1.700.000 glade kunder, får du en god pris og fri fragt på FIFA 17. Vælg din konsol nedenunder og køb i dag:

PlayStation 4
FIFA 17 Cover PlayStation 4

PlayStation 3
FIFA 17 Cover PlayStation 3

Xbox One
FIFA 17 Cover Xbox One

Xbox 360
FIFA 17 Cover Xbox 360

Informationer om FIFA 17 web appen

Det er nu muligt at komme ind på FIFA 17 web appen, men det gælder kun, hvis du har spillet FIFA 16. Det kræver, at du har lavet et sikkerhedsspørgsmål og et svar inde i Ultimate Team på din konsol inden d. 1. august 2016. Kun hvis du har gjort dette, vil du få tidlig adgang til FIFA 17 web appen. Det er forventet, at web appen til FIFA 17 bliver tilgængelig d. 20. september 2016, men datoen er ikke endeligt bekræftet endnu.

Når du kommer ind på FIFA 17 web appen, vil du en starterpakke og nogle velkomstpakker. Antallet af disse pakke afhænger af, hvor stor din aktivitet i FIFA 16 Ultimate Team var. Desuden vil man i de første dage også modtage daglige gaver af EA Sports, så det er en god idé at starte så tidligt som muligt og komme tilbage til web appen hver dag for at få sin daglige pakke. Selvom pakkerne ikke er særlig store, er de ekstremt værdifulde og vigtige for at få en god start på FUT 17.

De seneste år er lanceringen af web appen sket på vidt forskellige tidspunkter, og EA Sports har ikke været gode til at overholde det fastsatte tidspunkt. Ved FIFA 14 blev appen taget ned d. 11. september og annonceret til d. 15. september. Den blev dog først tilgængelig tre dage senere. Ved FIFA 15 blev web appen taget ned d. 12. september og var tilbage d. 18. september, selvom det var annonceret til at være d. 17. september. Der havde været nogle tekniske problemer, der forsinkede release med en dag. Sidste år ved FIFA 16 blev web appen taget ned d. 11. september, og den blev udgivet til hele verden fra d. 15. september klokken 19. september. Det var to dage før, EA Sports havde annonceret.

Dette er de forventede tidspunkter for release af FIFA 17 web appen:

FUT Web App bliver taget ned
Fra klokken 13:00, fredag d. 16. september 2016 Bekræftet

FUT Web App og Companion App
Fra klokken 19:00, tirsdag d. 20. september 2016 Bekræftet

EA Access og Origin Access
Fra klokken 19:00, torsdag d. 22. september 2016 Bekræftet

Vi vil opdatere denne side med den nyeste information lige så snart, når EA Sports offentliggør det.

Link til web appen

Du skal være meget opmærksom på, at du kun logger ind på FIFA 17 web appen gennem den officielle hjemmeside. Der er mange der forsøger at snyde dig og stjæle dine login-oplysninger. Husk at altid at tjekke, at der står easports.com i url-adressen.

Klik her for at komme ind på FIFA 17 web appen..

Problemer med at komme ind

Der er en del personer, der oplever, at de ikke kan komme ind på web appen lige i øjeblikket. Der arbejdes på sagen hos EA Sports, og der er vist ikke andet at gøre på nuværende tidspunkt end at vente. Du kan se et billede af problemet herunder:

FIFA 17 Web App problem med at komme ind

Brug for hjælp?
Hvis du oplever andre problemer, eller kender løsningen til dette problem, må du meget gerne kontakte os på vores facebook-side. Hvis du har spørgsmål eller andre ting, som du gerne vil snakke med os om, må du også meget gerne kontakte os. Klik her for at skrive til os..

Vi skal nok løbende holde siden opdateret..

Ofte stillede spørgsmål om FIFA 17 web app

Hvad er FIFA 17 Web App?
Web appen er en online-tilføjelse til Ultimate Team, hvor du kan kontrollere din klub. Der er mange af de samme funktioner som på din konsol(PlayStation 4, Xbox 360, PC, osv.), men du kan ikke spille kampe. Web Appen bliver brugt rigtig meget til at købe og sælge spillere på transfermarkedet.

Hvorfor skal jeg bruge web appen til FIFA 17?
Der er nogle fordele ved at bruge den online app. Eksempelvis er den hurtigere og mere komfortabel til at kontrollere ens klub, hvis man gerne vil foretage mange handler. Desuden er der en række fordele til de spillere, der bruger den i de første par dage - blandt andet daglige gaver.

Er FUT web appen gratis?
Ja, den er helt gratis at bruge. Du kan bare have en computer, internetforbindelse og seneste version af Flash.

Skal jeg bruge wep appen eller companion app?
FIFA 17 web appen er tilgængelig på internettet via din computer, mens companion app er tilgængelig via. iOS og Windows Phone. Web appen er mest populær og har flest features. Derimod kan du spille FUT Draft på companion appen. Hvad der er bedst, er op til dig selv, men vi anbefaler at kombinere de to.

Hvor tit er web appen 'down for maintenance'?
De sker ikke særlig ofte. Du kan følge EA Sports på Twitter, hvor du gør opmærksom på kommende tidspunkter.

PlayStation 4 Slim

FIFA 17 Xbox One S Bundle

Nyheder om FIFA 18!

 

Vær blandt de allerførste til at høre nyhederne om det kommende FIFA 18!

 

Tilmeld din email herunder!

Du tilmeldes vores nyhedsbrev