Åbne en bankkonto i Spanien

Har jeg brug for en bankkonto i Spanien?

Hvis du ejer en ejendom i Spanien, er en spansk bankkonto afgørende for at gøre afdrag på realkreditlån og betale regninger ved direkte debitering. Du får også et hævekort, som du kan bruge, når shopping ledsaget af en form for fotografisk ide, normalt dit pas eller kørekort hvis du ikke er bosat. Når shopping, kan du bruge din UK betalingskort og kreditkort, igen med ID og du vil blive genstand for valutakurser.

Men jeg kan ikke taler spansk?

Dette er normalt ikke et problem især langs kysterne hvor alle banker anvender engelsktalende personale.

Hvad skal jeg åbne en konto?

For at åbne en grundlæggende konto (cuenta corriente) som en ikke-hjemmehørende skal du præsentere din nuværende pas. Papirarbejdet hurtigt

Hvilke typer af banker er der?

Der er to typer af banker i Spanien: sparekasser (Caja de Ahorros) og regelmæssig banker.

Hvad skal jeg betale?

Desværre, det synes som om der er afgifter på alt fra indkassere checks til at modtage penge fra en UK konto og der er også en årlig vedligeholdelse gebyr.

Hvordan fungerer ordningen med direkte debitering i Spanien?

Regninger såsom elektricitet, vand, telefon, forsikring osv kan alle være betalt med direkte debitering. Hvis du vil annullere en betalingsservice, skal du besøge din filial i person og fortælle dem at fjerne virksomheden fra din liste over direkte debiteringer. Den væsentligste forskel er at oprette en direkte debitering i Det Forenede Kongerige, skal du udfylde en formular, der er godkendt af din signatur. I Spanien, du simpelthen hånd nogen dine kontooplysninger og de kan få penge fra din konto. Som kontoindehaveren der er en frist, hvori du kan genvinde disse penge, bør du nødt til at. Derfor er det bydende nødvendigt, at du modtager og regelmæssigt kontrollere alle dine udsagn.

Betalingskort

Dit kort vil tage ca. 10 dage at nå frem til din filial. Når du vælger får det op du din pinkode, som du kan ændre på kontantautomat.

Cash point

Sørg for at du bruger din Banks kontanter punkt for at undgå de høje priser af Kommissionen, som er ofte så meget som 10%.

Internet Banking er tilgængelig for de fleste banker i Spanien, Spørg i din filial.

Vigtigste spanske banker

Cajamar

Unicaja

La Caixa

Grupo Banco populære

BBVA

Solbank

Santander Central Hispano

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.